logo
Background

Hrvatsko nacionalno svetište

Majke Božje Bistričke

Današnjom svetkovinom svake se godine pali svjetlo nade na našim putovima. To svjetlo nije samo svjetlo koje govori o onome što slijedi poslije smrti; to je svjetlo koje osvjetljava naš život ovdje i sada. Naime, upirući pogled u Mariju na nebo uznesenu i s pouzdanjem tražeći njezin zagovor naš se život već sada ispunja nebeskom radošću, na koju nas usmjerava Marijin hvalospjev.
Ona poziva da se ne bojimo Boga, jer On svojom veličinom ne može biti 'konkurent' našem životu, njegova veličina ne umanjuje našu slobodu. Marija dobro zna: ako je Bog velik u našem životu i mi smo veliki. Ako je Bog malen u našem životu i mi smo maleni; sužuju se naši vidici, slabi naša nada, prostor našeg djelovanja postaje tako uzak i malen da ne može prihvatiti druge, dopustiti im da uz nas postoje i djeluju.
˜— Kardinal Josip Bozanić, Velika Gospa 2020.

kip

Odjeci hodočašća

Dragi hodočasnici!


Kako bismo mogli ostvariti kvalitetniju međusobnu komunikaciju pokrenuli smo projekt "Odjeci hodočašća".
Cilj nam je da svoje izvještaje s hodočašća, dojmove i zapažanja, možete podijeliti sa svim štovateljima Majke Božje Bistričke.

Projekt je namijenjen :

Župama
Svaka župa može se registrirati na naše stranice gdje će imati mogućnost objavljivanja vijesti i fotogalerija sa hodočašća. Župama biti će omogućen modul za najavu termina hodočašća.

Udrugama i organizacijama
Udruge i organizacije biti će u mogućnosti objavljivati vijesti i fotogalerije

Fizičkim osobama
Fizičke osobe biti će u mogućnosti objavljivati vijesti i fotogalerija
Svi registrirani korisnici biti će obaviještavani o tijeku projekta.

Administrator ima pravo korigirati ili ukloniti Vašu objavu, ako nije u skladu s uvjetima korištenja Portala.

Kako do nas?