logo
Background

Hrvatsko nacionalno svetište

Majke Božje Bistričke

U Isusu, Sinu Božjem, rođenom od Djevice Marije, zasjala je dobrostivost i čovjekoljublje našega Gospodina. Zbog toga je svatko od nas ljubljen od Boga. Božja dobrota zahvaća sve ljude, svaki ljudski stvor, svaku ženu i svakoga muškarca. U tome je i tajna božićne radosti i veselja, božićne dobrote i mira, što se tako spontano o Božiću razliježe na ljude dobre volje i potiče pjesmu hvale i zahvaljivanja Bogu za njegovo neizmjerno milosrđe. I ovih će se dana postaviti izravno pitanje o tome što je privlačno u Božiću, zašto ljudi rado dolaze u crkve, zašto su drukčijega raspoloženja, što ih potiče na dobro…

Božić je objava da je svaki čovjek ljubljen od Boga. Tako jednostavno i duboko: Božić nam govori Božjom ljubavlju; Božić unosi tu ljubav u međusobne odnose; Božić iznosi iz nas snagu svoje ljubavi koja prebiva u nama po Duhu Svetom.
˜— kardinal Josip Bozanić, Božić 2017.

kip

Odjeci hodočašća

Dragi hodočasnici!


Kako bismo mogli ostvariti kvalitetniju međusobnu komunikaciju pokrenuli smo projekt "Odjeci hodočašća".
Cilj nam je da svoje izvještaje s hodočašća, dojmove i zapažanja, možete podijeliti sa svim štovateljima Majke Božje Bistričke.

Projekt je namijenjen :

Župama
Svaka župa može se registrirati na naše stranice gdje će imati mogućnost objavljivanja vijesti i fotogalerija sa hodočašća. Župama biti će omogućen modul za najavu termina hodočašća.

Udrugama i organizacijama
Udruge i organizacije biti će u mogućnosti objavljivati vijesti i fotogalerije

Fizičkim osobama
Fizičke osobe biti će u mogućnosti objavljivati vijesti i fotogalerija
Svi registrirani korisnici biti će obaviještavani o tijeku projekta.

Administrator ima pravo korigirati ili ukloniti Vašu objavu, ako nije u skladu s uvjetima korištenja Portala.

Kako do nas?