logo
Background

Hrvatsko nacionalno svetište

Majke Božje Bistričke

Veliki tjedan suočava nas sa znakovima i iskustvima nedostataka i praznine. A vjera nam omogućuje baš u životnoj praznini otkrivati prisutnost Živoga. To je iskustvo uskrsnoga jutra koje je anđeo objavio ženama: »Nije ovdje! Uskrsnuo je!« Stoga, u svakoj ljudskoj praznini odjekuje vijest da nam je po Uskrsnulomu Gospodinu darovana punina. Jer čovjek nije stvoren za prazninu, nego za Puninu.
U nedjelju Uskrsnuća Gospodinova Crkva moli: »Bože, ti si danas po svojemu Jedinorođencu pobijedio smrt i nama otvorio pristup vječnom životu.« To je Radosna vijest koju i mi naviještamo i svjedočimo. Život vječni za nas počinje kada se sjedinimo s Božjim Sinom, kada prihvatimo Boga koji nam se daje i koji se predao za nas. U tom vidu i kušnje kroz koje prolazimo obasjane su svjetlom Uskrsa, koje ostaje našom novom snagom i utjehom
˜— Biskupi Hrvatske biskupske konferencije, U Velikomu tjednu 2020.

kip

Barbara Hajnić r. Pisk

U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest  da je naša draga majka, baka, prabaka, svekrva, punica, sestra, gospođa Barbara Hajnić, r. Pisk blago u Gospodinu preminula u subotu, 6. lipnja 2020. godine u 90. godini života.

Posljednji ispraćaj drage pokojnice bit će u ponedjeljak, 8. lipnja 2020. godine u 16.00 sati na mjesnom groblju u Mariji Bistrici   

Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Majke Božje Bistričke nakon sprovoda.

                              Počivala u miru Božjem!

Ožalošćeni: sin Zlatko, kćeri Mirjana i Đurđica, snaha Ljiljana, zetovi Branko i Damir, braća Ivan i Danijel, unučad Andreja, Valentina, Nikolina, Damir, Matea, Ivana i Tena, praunuk Karlo, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Kako do nas?